Det är skillnad på sallad och sallad. Att äta en ”sallad” till lunch eller middag kan bli både skitbra och katastrof rent energimässigt. Att fylla tallriken med bara några gröna blad, tomater och morotsslantar gör inte mycket för kraft och kropp. Det blir både näringsfattigt, trist och för lite energi för att vara en måltid. Fyll istället på med bra fett, protein och kolhydrater så får du hela kakan av energi, näring och en mättnadsskänsla som räcker länge. Bygg din sallad där det finns lite av allt. För att fylla i salladerna kan du pimpa den med allt från nötter, frön, olivolja, kokosolja, hemlagad pesto, örter, kokosflingor, groddar, kärnor, kryddor, nötsmör, ostar, frukt och grillad kyckling, lax osv i en oändlighet. Så. Ska du äta en ”sallad” till lunch eller middag – gör det ordentligt och upptäck de spröda, färgglada och helt fantastiskt goda kombinationerna. Var noga med att stoppa in både fett, protein och kolhydrater och var inte rädd för att blanda smakerna. Inspiration till goda och matiga sallader hittar du genom att klicka nedan: Älskade halloumisallad. En version av chevrésallad. Den godaste thaisalladen som finns. Stekta ägg som kan bli del av en sallad. Världens godaste tomatsalsa som förgyller vilken sallad som helst. Deal?