Det här med lunch kan vara knepigt och alldeles jättebra. Ofta är jag sugen på rejäla matlådor med varm och kryddstark mat som snabbt värms upp. Älskar lunchtimmen! Men nu i sommarvärmen tappar aptiten kraft och de heta lådorna får lämna plats för mer vegetariskt, maffiga grönsakstallrikar med halloumi eller bara något svalkande som en näringspoppad smoothie och äggröra. Min version av lunch varieras alltså kraftigt i takt med vädret. Har av någon anledning alltid haft svårare att äta i kvav värme och suget efter kall mat blir enormt. I söndags var det en sådan där skön dag på balkongen. Vi hade ätit en sen frukost, lunchtid kom och passerade och ingen kände för att göra något riktigt. Jag degade i en solstol med en bok och ville bara kyla ner mig med det första jag möttes av i kylen. Frasig vattenmelon, såklart. Och eftersom cheesecaken från kvällen innan "behövde ätas upp" så blev det ett fint kompliment till en alldeles underbar måltid i solen. Plus de två ostmackorna som åkte ner strax efter då det söta stimulerade aptiten. Så, har ni en dag framför er i solen eller bara vill ha världens godaste chessecake, gör denna! Ni hittar receptet genom att klicka er vidare HÄR!