Jag käkade lunch med Alexandra och fick en bubblande känsla efteråt. Vi pratade om vår bransch och hur knäpp och rolig den är på samma gång, tankar framåt och så vidare. Vi åt varsin rostad blomkål. 20 augusti var min och Kims andra bröllopsdag som vi inte firade med presenter och sådant spexigt, men vi nattade Edith i vagnen och tog en dessert (Kim version av dessert synes ovan) på en krog som ligger på vår gata. Eller hon vaknade såklart när vi lagt tugga tre på tungan så jag slickade i mig min snabbt och gick hem och nattade om henne i sängen igen. MEN, den här desserten. Svingod! Rabarber, chokladglass, maräng och bär. Har varit sugen på en riktigt bra kanelbulle i veckor men inte kommit mig för att ta mig till bageriet. Men en dag slog jag till och fick uppleva en harmonisk fika med mitt barn. Som synes ↑ Åt en effektiv lunch med min koordinator Elin på Haymarket. Effektiv pga att vi skulle på ett event strax efter så åt med en högre hastighet än vanligt. Vi tog en varsin avokadomacka och delade på en caprese. En till dessert! Med maränger och bär och annat gott. Maränger och bär i kombination är typ det godaste jag vet. En sallad som såg så bra ut och var riktigt generös i mängd men som var så förbannat trist. Med räkor, glasnudlar och rostad grönkål. Den blir det inte igen. En frukost med min lillebror som hälsade på oss. Tog fram allt som är gott och plötsligt kändes det som helg trots att det var tisdag. Laddade med mellanmål innan förra veckans gruppträning. Yoghurt med äppelkompott och granola, en havrecappuccino och en äggmacka. En av helgens frukostar: Smoothie, cortado, rostat surdegsbröd med ost, olivolja, flingsalt och tomater plus äggröra med grönsaker. Jag och Elin på ett lunchmöte med min samarbetspartner Paulúns. Jag åt en chevrésallad som var svingod men som kändes som en halv portion. Varför är det ofta så med mat ute? Det är så sällan man blir mätt av restaurangernas portioner tycker jag. Mellanmål på kontoret: Filmjölk med granola och färska hallon från Gotland. En andra frukost efter fredagens besök hos SVT Morgonstudion: Overnight oats med äppelkompott, ingefärsshot, havrecappuccino och fruktsallad. En till chevrésallad (har tydligen snöat in på det ser jag nu) med sötpotatispommes och pommes. Det var all mat för den här gången! Gillar ni det här inlägget? Tryck gärna på hjärtat så vet jag vad ni vill ha mer av!