Min syster är en pärla i köket och hjälper mig att ständigt utöka fantasin. Igårkväll serverade hon en smarrig kesokaka som knappast kan bli nyttigare ,. eller godare. Det bästa är att den passar både till frukost, lunch och mellis och går att variera på tusen sätt med mängd äggvita, rätt fluffkonsistens, smak av saffran/kardemumma/citron osv osv. Plus att den är en riktig proteinbomb som får guldstjärna i mättnad. Kesokaka: 2 ägg + 2 äggvitor, 250 gram keso, en nypa citronskal + pyttelite saft, hackade mandlar efter smak och några duttar kanel. Vispa och häll i en ugnssäker form, grädda i 200 grader i ca 20-25 min, till fast i mitten och färg på ytan. Proteinvisp: Vispa lika delar naturell kvarg och turkisk yoghurt med en elvisp till en fluffig smet, blanda i lite mjölk och vispa lite till. Blanda ner tinade blåbär & hallon och servera tillsammans med kakan.