<p style="text-align: center"><strong>Jag har tagit det som en mindre livsuppgift att älska mat</strong>. Riktig, hemlagad och ren mat med kärlek. Ibland går jag så hårt in för <strong>uppgiften</strong> att jag inte kan låta bli att släppa fram små<strong> "mm ,."</strong> när <strong>jag äter ,.</strong> <em>till min pojkväns enorma förtjusning.</em> Jag är helt enkelt <strong>en såndär nörd</strong> som oftast njuter mer av varmrätten än <strong>efterrätten.</strong></p> <p style="text-align: center"><a rel="lightbox" href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/img_2860-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Hacka och fräs lök, zuccini, svamp, smör och paprika i en panna. Häll över på en tallrik och stek hackad kyckling tills den blir genomstekt utan att bli torr. Blanda creme fraiche "soltorkade tomater & feta" tillsammans med fetaost och hackade soltorkade tomater, låt koka upp i en kastrull. Häll över kycklingen och blanda ner grönsakerna. Låt puttra några sista minuter och servera med råris och sallad. </em></p>