Ni är många som frågar mig om mängder på mat, hur kan man äta på helgen utan att äta för mycket, är det bra att ha ätardagar och hur påverkas vi osv. Samtidigt var det någon som önskade ett "det här har jag ätit" - inlägg så vi börjar med det. ,. min mat fredag till söndag (utan inbördes ordning) ,. fem skivor frukt & valnötsbröd, två smoothies med b.la äppelmust, ananas och bladspenat, ett antal popcorn, ,. stora mängder citronvatten, en portion kycklingfilé, gräddsås och ugnsbakad potatis, en näve sugarsnaps, ,. massa grönsaker, ett äpple, fem satsumas, tre bitar mörk kladdkaka med grädde och hallon, ,. en portion chicken cashew med ris, åtta koppar kaffe, två portioner laktosfri fil med nötter, russin och musli, ,. en portion rökt lax med potatis och ärtkräm, ett kycklinglår, ett antal mörka chokladbitar, ,. en portion proteingröt med äppelmos, mjölk och keso, en portion kassler med annas och senapssås, ,. fem löskokta ägg med kaviar, ett par tunna hårda knäckebröd med rökt skinka, ost och grönsaker, ,. sex-sju koppar te med smak av grapefrukt-granatäpple-klassiskt svart frukostte. Som ni ser en salig blandning med en bra bas och flera godsaker. Kombinationen och variationen är det bästa! Helgerna blir ofta annorlunda än veckorna då jag alltid sover ut så frukosten blir brunch, lunchen blir mer ett stadigt mellanmål på eftermiddagen följt av en middag. Så länge du inte trycker i dig för det är helg och äter tills du är mätt eller nöjd så behöver det inte vara mer avacerat än så, oavsett näringsvärde. Mat är kärlek! Hur äter ni på helgerna? .