Efter att ha bott i de stora spenderarbyxorna när det kommer till matvanor har vi denna veckan ändrat riktining till operation "vi tar det vi har". Eftersom jag älskar mat och allt som det innebär är det något som jag mer än gärna lägger pengar på. Min sparsamma shopping och minimala alkoholintag gör att jag gärna handlar de stora matkassarna med regelbundna strimmor av vardagslyx i form av den glada laxen och snygga råvarorna. Men eftersom jag är en sucker för utmaningar blev jag helt till mig i brasan över tanken på att äta oss ur huset utan att inahndla nya färskvaror eller "jagärsugenpå"-ingredienser. Resultatet av min skafferilunch blev därför följande: Stekt halloumi med sesamfrön, en rejäl äggmacka på sportknäcke och ett glas turkisk yoghurt med valnötterm kiwi och kokosflingor, samt en sväng keso. Prova själva, det är så intressant att se hur mycket mat man faktiskt kan åstadkomma av det som ligger glömt i skåpen. Fantasin får en helt annan kraft när det kommer till "ta det vi har".