<p style="text-align: center"><strong>Det händer att jag ramlar ner i pajträsket</strong> och får deg på hjärnan i flera veckor. Jag fantiserar om fyllningar, <strong>klämmer försiktigt</strong> på mjölpåsen och försöker desperat <strong>linda in frysen i pajdeg.</strong> Jag blir besatt, stånkar när <strong>jag får paj</strong> på tallriken och <em>skriker "pajeen" i sömnen.</em></p> <p style="text-align: center"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/wp-content/blogs.dir/5870/files/2011/02/ny-mapp25.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Gör en pajdeg på grahamsmjöl och förgrädda i 12min. Fyll med spenat som du har blandat med stekt lök, ev svamp & andra grönsaker, toppa med fetaosten och äggstanning gjord på 2 ägg, en skvätt grädde och kryddor. Grädda i 175-200 grader tills den stelnat i mitten. Servera med en enorm sallad och keso.</em></p>