<p style="text-align: center"><strong>Någon frågade mig om jag aldrig äter pasta</strong> och svaret är nästan nej. Jag äter pasta några få gånger per år just för att jag upplever att det lägger sig som <strong>en klump i magen</strong> och inte för så mycket gott med sig. <strong>Jag upplever att</strong> det finns så mycket bättre alternativ på <strong>kolhydrater än just pasta.</strong></p> <p style="text-align: center"><strong>Däremot kan jag få ett redigt pastasug</strong> någon gång i halvåret och då slänger jag gärna ner några <strong>spagetti till middag</strong> för att sen klara mig ytterligare några månader innan<strong> behovet kommer tillbaka.</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/img_11241-1.jpg"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Koka valfri pasta och låt svalna en aning, rosta solrosfrön i en torr stekpanna och lägg på en servett. Stek hakad vitlök i olivolja, blanda ner en burk grön pesto och dra ner solrosfröna. Blanda samman med pastan och servera med tex. kyckling eller laxbitar och en stor grönsallad.</em></p>