<p style="text-align: center;"><strong>Jag har fått en allvarlig dille på rödbetor</strong> och kommer på mig själv med att<strong> försöka hitta ett sätt</strong> att smyga in dem i <strong>min frukost.</strong> Jag hade helt enkelt<strong> inget val</strong> än att bjuda mina svärföräldrar på denna fantastiska rödbetssallad<strong> när de gästade oss i helgen.</strong></p> <p style="text-align: center;"><em>Som förrätt till mediumstekt oxfilé är jag idag, tisdag fortfarande lyrisk.</em></p> <p style="text-align: center;"><a href="http://blogg.veckorevyn.com/wp-content/blogs.dir/5870/files/2011/05/115___05211.jpg" rel="lightbox"> </a></p> <p style="text-align: center;"><em>Koka rödbetor på låg värme tills de är mjuka rakt igenom. Skala och hacka i mindre bitar. Lägg ruccolasallad på tallrikar, lägg på rödbetorna & smula feta eller chevrerost. Strö krossade valnötter & ringla några rader med honung över. Avsluta med att strössla några nypor flingsalt.</em></p>