Helgen spenderades i Norge med bröllop som huvudrätt. Det var en fantastiskt fin dag och kväll och eftersom jag älskar mat vill jag dela med mig av det goda. Snittar: - laxrullar (tunna pannkakor med apelsin som rullats över gravad lax med en örtkräm mellan skikten. - pinnar med frasiga räkor, färska kryddblad och melon. - serranoskinka som rullats runt melon och frukt. ,. bild på mig och mina fantastiska svärföräldrar. Aptitretare: Gös med ingefärs- & lökpure. Förrätt: Kycklingfilé med sellerikräm. Huvudrätt: Kalvfilé och kalvkind med tryffel- & potatismos. Dessert: Citrusyoghurt med mjölkchokladpannacotta och färska jordgubbar. Tårta: Bröllopstårta i vit marsipan, chokladtårta, marängtårta, rulltårta, cheesecake och chokladpraliner. ,. kalvkinden var överraskande delikat och det kan vara en av de absolut trevligaste middagarna jag upplevt! .