<p style="text-align: center"><strong>Jag har fått många frågor huruvida Kesella Vanilj</strong> är en trevlig version av <em>tex. mellanmål.</em> Åsikterna är lika många som <strong>frågetecknen</strong> och jag vill som alltid <strong>slå ett slag för det naturella.</strong> Jag väljer alltid produkter som inte är påverkade av<strong> diverse smaker</strong> och tycker det är bra mycket godare och roligare att blanda min naturella kesella med egna frukter än <strong>att</strong> <strong>suga på en fejkad vanilj.</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/112___028-1.jpg" rel="lightbox"> </a></p> <p style="text-align: center"><em>Självklart kan man äta det smaksatta då och då om man vill det men åh, att blanda nötter, fruktbitar, frysta bär, kanel och honung i sin egen naturella är så mycket godare.</em></p> <p style="text-align: center"><strong>Vanilj:<br /> </strong><em>Näringsvärde per 100 g[/b] Energivärde 700 kJ/ 170 kcal</em> <strong>Protein 7,5 g</strong> <em>Kolhydrat 18 g Fett 7,5 g<br /> </em><strong>Naturell:<br /> </strong><em>Näringsvärde perr 100 g[/b] Energivärde 600 kJ/140kcal</em><strong> Protein 10 g</strong> <em>Kolhydrat 3,5 g Fett 10g<br /> </em><strong>Lättkesella:<br /> </strong><em>Näringsvärde per 100 g[/b] Energivärde 320kJ/75kcal</em> <strong>Protein 13 g</strong> <em>Kolhydrat 3,5 g Fett 1g</em></p>