Som ni vet har jag rannsakat min mage en hel det senaste året och kom i höstas fram till att jag är laktosintolerant, läs mer HÄR. När jag väl konstaterade det började prova mig fram för att se huur laktosintolerans jag är och det innebar att prova sig fram med olika produkter. Det jag upptäckt är att jag klarar smör som bregott, vanlig smör, små mängder av tex. salladsdressing och mörk choklad utan problem. Vanliga mejeriprodukter som grädde, mjölk, fil etc är däremot omöjligt då det slår hus i helvete inom en halvtimme. Jag kan avslöja att jag blev totalt överlycklig när jag efter lite googlande upptäckte att turkisk/grekisk yoghurt brukar gå bra för laktosintoleranta då yoghurtens syra äter upp laktosen, något i den stilen så den innehåller upp till 60% mindre laktos än vanliga produkter vilket gör att min mage säger JA och jag är lyckligare än löjligt. Så om ni är i samma sits, prova hur ni klarar dessa yoghurtar!