Vilken dag jag får idag. Började morgonen hos Bonnier för att stämma av inför tisdagens bokrelease och allt som sker kring boken. Fortsatte till kontoret för att ha möte med ett företag om ett eventuellt samarbete för våren och nu sitter jag med en thaisoppa och macka innan det är dags att gå tillbaka till Bonnier för att signera böcker. Det är helt enkelt intensivt på ett bra sätt. Men låt oss fokusera på något annat. Nämligen det här med croissanter. Min kollega Frida berättade igår att hon bakar egna till helgerna och såklart vill jag testa. Men hur svårt är det? Köper ofta nybakade från Magnus Johanssons bageri på helgerna och de är ju så läckra att det känns svårt att matcha. Hur gör man? Har ni knep för att få sådär härligt frasiga crossianter? Recept som ni utgår från? Uppskattar allt hjälp och tips! Du hittar mer inspiration till frukostar med just croissanter HÄR och inspiration till fler goda och nyttiga bakverk HÄR.