Förlåååt! Jag skrev om bananbrödet nedan HÄR och såklart ska ni få receptet! Jag gjorde nyligen mellanmålsmuffins som många verkade uppskatta. Har ni inte provat dem ännu så rekommenderar jag dem varmt! Receptet finns längst ner i inlägget. Många efterfrågade en glutenfri variant och eftersom er önskan är min lag så gjorde jag ett glutenfritt bananbröd med samma utgångsläge som muffinsen men helt utan gluten. Det blev så bra! Saftigt, "brödigt" och riktigt gott att rosta. Glutenfritt bananbröd: 1 bröd. 5 ägg 3 bananer 1 1/2 dl smält kokosolja 5-6 dl mandelmjöl 3 msk psylliumfrön 3 msk chiafrön 1 tsk honung 1 tsk bikarbonat En nypa salt Gör såhär: Mixa bananen med äggen till en slät smet. Smält kokosoljan, låt den svalna och rör ner honungen. Rör ihop med äggsmeten. Blanda ihop mjöl, chiafrön, bikarbonat, salt och psylliumfrön och rör sedan ner i smeten. Pensla en form, t.ex. en brödform med kokosolja och bröa med mandelmjöl eller vallmofrön. Häll ner smeten i formen och grädda i ugnen på 175 grader i ca 25 min eller tills brödet är helt torrt i mitten. Ta ut, lägg över en fuktig handduk och låt svalna helt innan du skär i det. Fler glutenfria recept: --> Recept på glutenfri chokladmousse --> Recept på en glutenfri filmjölkslimpa --> Recept på den godaste chiapuddingen