Reklam / Presenteras i samarbete med Friggs Friggs gav mig i uppdrag att göra en härlig frukost med deras nya miniriskakor. Resultatet blev minitapas till frukost! Jag gjorde tre olika varianter: Banan + mandelsmör + flingsalt Avokado + citron + flingsalt + dill Äggröra + kokosolja + flingsalt + basilika ,. utöver det blev det en chiapudding på chiafrön, havremjölk, kokossocker och bär. ,. och som efterrätt till frukosten gled några chokladöverdrgna riskakor ner. Ett tips till ett matigare mellanmål med just dessa riskakor är att göra bananglass på 1 frusen banan + 1 tsk honung + 1 msk fet yoghurt (rysk, turkisk eller grekisk) och mixa till glassliknande konsistens i en stark mixer. Rosta kokos, krossa 6-8 chokladöverdragna miniriskakor och rör ihop till ett strössel. Häll strösslet över glassen, puddra över kakao och servera direkt. ,. om jag absolut måste välja en favorit av tapasen så vill jag slå ett slag för den med mandelsmör och banan, men alla var ju lika goda! ,. jag använde Friggs ekologiska och lättsaltade miniriskakor till tapasen. Nu har ni chansen att vinna en hel månads förbrukning av Friggs riskakor bara genom att lägga upp en bild. Läs mer om tävlingen och få instruktionerna genom att klicka HÄR. Presenteras i samarbete med Friggs