Efter att min kompis har hyllat, prisat och åter hyllat dessa varianter av oopsies fick jag nog och skred till verket. Jag blev glatt överraskad när de var både lättgjorda och supergoda. Jag åt mina med ost och paprika medans min sambo körde stekta ägg och örtsalt, båda med godkändstämpeln framme. Dela 3 ägg, lägg vitorna i en stor bunke och gulorna i en mindre. Vispa samman gulorna med hundra gram philadelphiaost. Vispa vitorna till hårt och fast skum i sin bunkje, tillsätt en msk bakpulver, msk fiberhusk, tre msk linfrön och en tsk brödkryddor. Vispa ihop med elvispen. Häll försiktigt ner gulorna i vitorna och rör ihop det försiktigt. Klicka ut på en plåt med bakplåtspapper och dekorera med örtsalt & pepparmix. Grädda i ugnen på 150 grader i ca 23 min. Min kompis påstår att de även ska vara goda att rosta. Jag ser framemot att prova kardemumma, russin och hackade hasselnötter nästa gång!