På tal om frukost i förra inlägget. Låt mig presentera en text jag skrev om min kärlek till fil för flera år sen: "Jag har som bekant ett förhållande med min fil och nu tror jag att det är dags att berätta sanningen. Vi träffades av misstag en stormig höstkväll när jag hade beställt mitt ex yoghurten som av misstag kom bort på vägen, vår tid som frukost var förbi. Plötsligt klev han ur kassen, A-filen, med sin sura charm och bara droppade ner i tallriken. Jag var såld på första tuggan och sen dess har vi hållt ihop i flera år. Vi kan helt enkelt inte få nog av varandra, som idag har vi redan skedat tre gånger och jag vill bara ha mer. Det bästa med vårt förhållande är att vi kan vara så ärliga mot varandra. Vaknar jag en dag och känner att jag inte vill träffa flingorna så tvingar han mig aldrig utan går lugnt ihop med havregrynen utan att smeta ner hela köket ,." Ja, jag har helt enkelt alltid älskat A-fil men tappat det på vägen av feta yoghurtar och när jag blev laktosintolerant tappades allt hopp om att återgå till den. Förstå min glädje när jag nu hittade den som laktosfri variant i hyllan. Ah! ,. laktosfri fil har toppats med hallon, sesamfrön, galiamelon, rivet äpple, russin, mjuk mango och kanel. Vilken är er favorit av mjölkprodukter och hur äter ni den helst? .