I helgen fick jag ett ryck och bakade frallor som fick jäsa över natten. Hittade några enkla frallor i Amelia så var tvungen att prova receptet direkt. Det blev alltså en oerhört lyxig version av söndagens frukost! Kvällen innan rörde jag ihop jästen och ingredienserna i en bunke och knådade skiten ur degen i ungefär fem minuter. Sedan åkte degen in i kylen i en bunke med plastfolie över sig (med några små hål i). På morgonen formade jag bara små bullar av degen, toppade med hirsflingor och sesamfrön och gräddade i ugnen i ca 12 min. Enkelt är verkligen rätt ord för dessa små dinkelfrallor. ,. frallorna fick sällskap av kaffe, marmelader, omelett, ost och en smoothie på yoghurt, fryst mango, mjölk, kardemumma, ingefära och frysta skogsbär. Klicka HÄR för att komma direkt till receptet! Läs mer: >> Recept på en glutenfri, enkel och jädrans god filmjölkslimpa!