Jag tycker om att göra det där lilla extra när det kommer till mat. Det finns mängder med sätt för att en måltid ska trevligare, roligare och mer välkomnande ut. Här är några favoriter som ger mig den där lilla extra och viktiga vardagsglädjen: - Dekorera frukten i orginalform, som passionsfrukten i sitt skal eller avokado med kärnan kvar. - Dekorera med en kvist eller blad från en färsk krydda som basilika, citronmellis eller persilja. - Variera dukningen och t.ex. servera i glas istället för tallrikar eller portionsformar. - Tända ljus, unna sig ett knippe blommor eller ett snyggt underlägg eller bricka. - Hälla upp kaffe, te och vatten i fina glas eller favoritkoppen och variera dem. - Lägga upp maten på en roligt och snyggt sätt så det ser aptitligt ut. - Lägga till färger i form av grönsaker, bär, såser, örter osv. - Piffa till med en glad servett istället för en pappersbit. ,. 4 st bananpannkakor toppad med färska blåbär, passionerfrukt, hallon från Hedemora, en blodapelsin, grekisk yoghurt och fräsk basilika. Recept på de naturligt glutenfria pannkakorna hittar ni HÄR!