Läsarfrågan: Jag har precis fått veta att jag är gluteintolerant. HUR fixar jag en glutenfri frukost som är mättande, god och näringsrik? Ser framför mig torra fejkbröd och typ flingor med mjölk. Uppskattar för övrigt alla tips på glutenfria grejer som faktiskt är goda. Fia säger: Förstår att det kan vara trist att behöva hoppa över surdegsbröden men det finns mängder med härliga alternativ och framförallt godsaker som är naturligt glutenfria. Här kommer en radda på glutenfria godsaker till både glutenintoleranta och den som vill äta gott ändå. Glutenfri frukost: Filfrulle med bär och flingor. Ljuvligt glutenfritt frönknäckebröd Supersmoothie med kokosvatten. Pannkakor med många variationer. Chiapudding med 22 tips i kommentarsfältet. Gröt som kan göras med t.ex glutenfria havregryn, hirs, bovete mfl. Eller den här ljuvliga versionen med, ett stekt ägg med basilika, riskaka med avokado, kaffe och en burk fylld av grapefrukt, chiasylt, rysk yoghurt och musli. Här kommer en del andra glutenfria godsaker: Glutenfri brownie Glutenfria kakor Glutenfri chokladmousse Glutenfri Gino Hoppas det smakar!