AH. Japp, det är fortfarande grahamsgröt som gäller i det här hushållet. Vi är båda aningens besatta trots att vi äter den på helt olika vis. Kim kör sin med ägg, lättmjölk och gärna en skvätt hemkokad sylt med en omelett på sidan medan jag föredrar som på bilden nedan. Oavsett vilket så är gröt underbart! ,. fler tankar om gröt: Havregrynsgröt känns spontant ganska rejält men om vi tänker på det så är en portion en deciliter havregryn som kokas på vatten. Resultatet blir ganska mäktigt för stunden men inte något som vi håller oss mätta på speciellt länge om vi bara äter den som den är. Därför är det så viktigt att göda gröten en aning genom att t.ex - röra ner ett ägg eller någon form av rent protein. - toppa med diverse bra näringsämnen som hackade mandlar, frön eller nötter, färsk frukt, bär, superfoodpulver, kanel, hemgjort äppelmos, mjölk och liknande. Annars är det inte konstigt att vi blir hungriga snabbt efter en liten skål gröt. Är ni med på detta aningens röriga resonemanget?