Jag undrar om du använder proteinpulver? Har du något ”bra” sådant att rekommendera? Använder inte proteinpulver som shakes efter träningen, däremot har jag några varianter för att höja proteinhalten i t.ex en smoothie. Men oftast tar jag hellre ett ägg eller nötsmör. Har rent hampaprotein och Bake Pro som är värmetåligt till bakning. Ska man använda proteinpulver tycker jag att man ska välja ett så rent och naturligt som möjligt samt ha en klar uppfattning om varför man tycker att man behöver det. Idag är det tyvärr många som dricker dem för att "alla andra" gör det eller för att man "ska". Vad är blåbärspulver och vart köper man det? Det är torkade blåbär som är fulla av näring och bl.a antioxidanter. Jag köper mina av syrran på Blueberry, som nu har 50% rabatt på alla pulver. Vad tycker du om lättprodukter så som lättfil, lättmjölk osv? Använder du det själv och är det något du rekommenderar? Vi använder bara mellan- & helfeta profukter här hemma, förutom i mjölken där Kim tycker bättre om lättmjölk och jag har laktosfri mellanmjölk. Annars är det grekisk/turkisk/rysk yoghurt, vispgrädde, 3% fil osv. Aldrig lättprodukter. Jag upplever att man inte blir lika mätt av lättprodukter och därmed får äta mer för att bli nöjd vilket inte alltid är så bra. ,. mjölkprodukter på fyra sätt: . 1. filmjölk 2. turkisk yoghurt 3. grekisk yoghurt 4. kvarg-filmix . .