Den här dagen har gått i ett. Försöker styra upp saker i arbetet, har halva tanken i bröllopsinbjudan som vi nästan är klar med och stöttar vänner. Idag verkar min kropp vara ett stort håll som inte går att fylla hur mycket jag än äter. Ser fram emot att långsamt cykla hem, äta något riktigt gott och kanske landa en stund på yogamattan. Så fort det blir lite varmare ser jag fram emot att ta ut yogamattan på balkongen och göra mina morgonsekvenser där. Det vore ju väldigt lyxigt. Nu ska jag börja avrunda den här arbetsdagen, men först måste jag visa det jag egentligen skulle skriva om. Alltså, titta på de små konstverken. På bilderna är delar av våra frukostar i Frankrike. Johanna stod för maten och varje måltid var så vackert upplagt. Jag fick med mig massor med ny inspiration hem till köket. Att lägga några minuter extra på att servera maten på ett trevligt sätt gör så oerhört mycket för hela upplevelsen. Upptäckte dessutom nya varianter på overnight oats och åt det till frukost igen igår. Det går ju att variera i oändlighet. Här är ett recept som jag lånade av Johanna: Sunrise oats Ingredienser: 4 port 4 dl havregryn, risgryn eller kikärtsgryn/flakes 6 dl vätska, jag mandelmjölk, havremjölk, äppeljuice eller kokosmjölk 1 tsk kanel 1 tsk kardemumma Gör såhär: Häll vätskan över grynen, rör ihop och låt stå över natten med plastfilm ute på köksbänken. På morgonen kan du dressa den med bär, frukt, kokossocker/kanel, frön, ätbara blommor ja allt du kan tänka dig. Läs mer: > Recept på overnight Oats