Jag tänkte först skriva något lättsmält trevligt och försiktigt men insåg sen att den här muslin måste göras rättvisa. Alltså: Det här är VÄRLDENS godaste musli. Som alltid så höftar jag rejält när jag grejar i köket så häng inte upp er på måtten, de är mest ett hum från min sida. 2 dl kokosflingor/kokosflakes 2 dl fiberhavregryn (valfria gryn) 2 dl sesamfrön 2 dl valfria kärnor (solros/pumpa etc) 2-4 dl valfria hackade nötter ev. torkad frukt som russin, aprikoser, plommon, blåbär etc. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör ihop ca 1 dl kokosolja, kanel & honung efter smak och 1-2 dl vatten i en skål och häll ner i grynen. Det ska vara lite blött så tillsätt ev mer vatten/olja. Tryck ihop så det är lite smuligt och ha ordentligt med kanel för smakens skull. Häll ut på en plåt med bakplåtspapper och torka i ugnen på ca 170-200 grader tills det är torrt. Öppna och rör runt ett par gånger under tiden. Ca tid är 30-50 min beroende på ugn. Förvaras i en burk med lock i ca 14 dagar. .