Jag har mina perioder när det kommer till bakning. Ibland vill jag bara frossa i "riktiga" bakverk med "riktiga" produkter och pillar fram den ena godsaken efter den andra med klassiska smör, socker och vetemjöl. Inga konstigheter och bara alldeles gott. En annan period är den där jag vill prova nytt och nyttigare. Då tillbringar jag tid i fitness- & raw food bloggar och letar spännande recept på hälsosammare varianter. Jag har provat det mesta och älskar kombinationen av mina perioder. Det går verkligen att få allt och det är så fantastiskt gott på helt olika sätt. Bilderna visar ett experiment som var så delikat att jag vill gifta mig med eländet. Dessutom helt socker-vetemjöl-smörfritt. ,. banankaka med keso och hallon. Jag använde det HÄR som grund men justerade så min blev såhär: 3 ägg, 120 gram keso/kvarg (nästan en liten bytta), två bananer, två msk kanel, en sträng ekologisk honung, en skvätt vatten = blandas ihop till en smetig smet. 1,5 dl kokosmjöl, 4 tsk bakpulver, en skvätt salt, en nypa riktig vanilj = blandas och siktas ner i smeten. Smöra och bröa en brödform med kokosolja och kokosflingor och hiva ner smeten som blir ganska fast. Grädda på 170 grader tills den blivit fast och nästan torr. Låt svalna på galler innan du skär den i bitar. Njut med keso, grädde eller yoghurt. .