Reklam / Detta inlägg presentera i samarbete med ICA Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att bjuda hem folk och äta mat ihop. Det finns få saker som får mig att må så bra som att hänga med mina vänner och äta någon god mat. En rejäl middag är såklart alltid roligt men det får lika gärna vara soffhäng med något ätbart eller en spontan lunch ihop. Det viktigaste är att omge sig med rara personer och något ätbart! Just lunchen upplever jag som den tråkigaste måltiden. Det blir lätt en trött matlåda med rester och matsalen på kontoret är allt annat än charmig. Lunchtimmen blir betydligt trevligare när den innehåller sällskap och jag har lovat mig själv att bli bättre på att boka in lunchdejter. Jag har nu ett roligt samarbete med ICA som är snabba med att ta fram hälsosamma produkter. Eftersom de bjuder på många nyheter i deras serier "ICA Gott Liv" och "ICA Rätt Enkelt Slow Cooked" så fick jag uppdraget att laga en lunch med produkter från dessa. Jag bjöd hem syrran och hennes sambo en dag när jag jobbade hemifrån och lagade vegofaijta med pico-de-gallosalsa. Basen i receptet är deras Vegobitar som tillagas på ett par minuter i pannan. Receptet hittade jag påIcas hemsida där det finns mängder med andra recept och inspiration. Det roliga var att syrran kille är en riktig köttälskare som vägrar att prova vegetariskt ... så vi berättade inte att "kycklingen" inte var kyckling förns efteråt och han tyckte det var så gott. Alltså ett bra betyg även från en som vanligtvis inte äter vegetariskt. ,. det är fascinerande att en sen lunch kan se ut som mitt i natten. #januari Tillsammans med ICA har jag nu en tävling på instagram med ett oerhört generöst pris! Vinnaren får: - 2 stycken lunchboxar från ICA Hemma - Ingredienser till ett av ICAs recept. - Ett par små matlådor för tillbehör - En härlig mattermos - Receptförslag >> Gå in på min Instagram för att få veta hur du tävlar! Du hittar mig på @ptfia Detta inlägg presentera i samarbete med ICA