Vilken är den allra bästa träningen för att bränna fett och bli av med fettet på magen? Ge mig alla tips jag kan få, snälla! Det finns inga magiska kurer eller svar som passar alla. Det är klart att det finns snabba lösningar som ger en tillfällig lösning men det är inget att rekommendera eftersom det ofta gör mer skada än nytta. Försök att vara snäll mot din kropp och göra goda val. Då menar jag bra mat lika mycket som att tänka snälla och uppmuntrande saker om den, att se helheten och inte slå på den om den inte ser exakt ut som du vill. Hitta rutiner som du trivs med, gör hälsosamma val, träna regelbundet, ät mat av bra kvalitet som ger dig energi, var aktiv i vardagen, drick mycket vatten, dra ner på alkohol och socker. Var snäll mot din kropp. Uppmuntra istället för att slå. Fastna inte i det du inte gillar. Fokusera på att älska det du tycker om och förbättra det som du kanske inte riktigt gillar. Hoppa inte på någon quickfix och sluta för gudsskull inte äta. Jag undrar vad du tycker om LCHF? Det är inget för mig, varken i mitt arbete eller som privatperson. Måste jag bo i Stockholm för att anlita dig som PT på Aetas? Absolut inte! Jag tar emot kunder från hela landet och även utomlands. Du är varmt välkommen! Läs mer här: www.aetas.se Vad tycker du om light-produkter? Personligen så mår jag bättre av mellanfeta-fullfeta produkter och rekommenderar dessa vidare. Är skeptisk till allt som heter fettfritt, light och sötningsmedel. Jag vill ha riktiga produkter. Ett skrämmande exempel är en "matgrädde" med 15% fett som innehåller: Vatten, skummjölk, vegetabilisk olja, vegetabiliskt fett, kärnmjölkspulver, förtjockningsmedel (E1442 tapiokabaserat), emulgeringsmedel (E435), stabiliseringsmedel (E461), E451), färgämne (betakaroten). Nej tack. Om man inte är nog ambitiös att baka sitt eget bröd, vad är det bästa att köpa? Finns ju en del nyckelhålsmärkta som är ljusa, så tänker att bara för att de är märkta så kanske det inte är det bästa alternativet? Många bagerier har riktigt goda och härliga bröd som är bra alternativ till att baka själv. Även bröd från t.ex. Saltå Kvarn, Nyckelhålsmärkta och ekologiska. Titta efter få ingredienser, fritt från konserveringsmedel, kort hållbarhetsdatum och innehåll som du känner igen. Då spelar det mindre roll om det är ljust eller mörkt. Hellre ett ljust bröd på ekologiska mjöler och färre ingredienser utan E-ämnen än ett mörkt med konserveringsämnen och hög sockerhalt.