Du dricker laktosfri mjölk. Dricker du det för att det är nyttigare på något sätt eller är du laktosintolerant? Jag är tyvärr laktosintolerant. Magen sparkar bakut av kombinationen stress/laktos. Åh vart köper du kokosmjölet? Du hittar det på diverse hälsokostbutiker både på nätet och i handeln. Den här gången beställde jag från nätet. Ett plus är att det luktar helt fantastiskt! Du skrev om ett proteinbröd förut,såg så gott ut! Vill du dela med dig av receptet? Självklart! Blanda 1 1/2 burk naturell kvarg/keso med tre dl ljummet vatten. Rör ner en rejäl klick honung/agavesirap och en nypa salt. Blanda en dl bakprotein, en dl dinkelflingor/havregryn/råggryn, en dl hackade nötter/frön, två dl majsmjöl, en dl fullkornsvetemjöl, en dl fiberhusk/vetegluten, ev. två msk brödkryddor/kardemumma, 2 1/2 tsk bakpulver och ev. några russin och hackade valnötter. Rör ihop till en smet och häll i en smörad form, bröad med sesamfrön eller kokosflingor. Grädda tills det fått färg och blivit fast på 175 grader. Minst en timme. Jag har en lite fråga jag är nybliven mamma och har fått jättestora bröst hur tränar jag så dom blir mindre och mer fasta? Grattis till bäbisen! Brösten består av fettvävnader och förändras mycket i samband med graviditet och amning. Visst kan du träna bröstmuskeln genom styrkträning men det kommer inte påverka bröstens form/storlek på så sätt. Träna och ät bra så kommer kroppen ordna det. Vet du något bra märke på träningstoppar för nu har jag typ tre toppar på mig när jag tränar så vill ha lite tips! Min personliga favorit på det området är Röhnisch. De är extra duktiga när det kommer till stöd för en stor byst och har dessutom härliga färger nu till hösten. Du sk verkligen inte behöva ha tre toppar på dig. Bättre att investera i en riktig som håller godsakerna på plats! När du skriver riktig vanilj menar du att du tar den direkt från en vaniljstång? Jag använder ekologiskt vaniljpulver. Det är riktig vanilj i en liten liten glasburk som finns i bakhyllan på de flesta mataffärer. Inte vaniljsocker, bara vaniljpulver.