När lagar du lunchen som du tar med till jobbet? Vi lagar alltid storkok vid middagen och fryser in matlådor. På det viset finns det alltid mat och vi slipper laga i sista minuten. Tycker du verkligen att man inte kan ta ett kex nån gång, eller unna sig något annat gott, lite onyttigt? Om du läser igenom min blogg kommer du hitta bilder på både efterrätter, choklad och onyttigt. Det är klart man ska unna síg och då göra det med gott samvete. Det jag vill få fram är att det är du ska själv kunna välja att äta när du verkligen är sugen, inte äta något "bara för att" det är fika på jobbet, "bara för att" någon bjuder och tar illa upp eller "bara för att det är lördag" eller ännu värre, inte kunna välja för att man är beroende. Jag vill försöka hjälpa människor att bli mer medvetna och med det göra medvetna val och verkligen njuta av det onyttiga när de väljer att njuta av det. Utan dåligt samvete och stress! Kesella glass? Har du gjort den själv eller vad menar du? Det är inte glass på riktigt men smakar som det och är otroligt gott och mättande. Recpt kommer i nästa nummer av Egoboost Magazine som kommer ut i början av juli. Hur tänker du när det gäller vad av fettprocenten i produkterna? Jag äter alltid hela eller mellan produkter, inte lätt. Jag tänker att eftersom de är fetare så mättar det mer och man äter mindre. Som tex. lättmjölk och mellanmjölk, lättmjölk kan jag dricka nästan en lite av utan problem för det slinker ner som vatten medan mellan- och helmjölk räcker med några deciliter så är jag nöjd eftersom den är mastigare. Nu köper min sambo alltid lättmjölk eftersom han tycker den är just så god och lättdrucken vilket resulterar i större mängder. Nu blev jag minsann nyfiken “2 kokta ägg mellan två kunder"? Haha! Två kokta ägg är min räddare när jag bara har 3 min mellan två kunder, då slinker de ner med lite örtsalt i personalrummet. Kanonbra eftersom de mättar bra och är lättsmälta så överlever jag till nästa måltid.