1. Frysen + kladdkakan = sant! Fortsätter hävda att kladdkaka alltid är godast fryst. Den blir något helt annat än en rumstempererad och är så att säga ... kladdkakelifechanging. 2. Mynta, koriander, bladpersilja är en otrolig grund för det mesta. Hacka ihop och utveckla sedan efter tyckte och smak. Strössla över mat, gör till en salsa eller hoppa över koriandern och gör till en tabbouleh. 3. Apropå salsa. Att blanda ihop lime, mango, avokado, salladslök, koriander utgör en kanongrund för en riktigt bra salsa. Testa med ananas och/eller tomater, rödvinsvinäger, en nypa socker, frön eller annat för olika kombinationer. 4. Att ringla över olivolja på skivade tomater och strössla över lite flingsalt OCH balsamico är otroligt. Plötsligt har man tomater som dansar i munnen.5. Vin förhöjer det mesta i maten. Att göra en tomatbaserad gryta med ångad fisk och koka ner det i vitt vin blir otroligt. Eller rött vin i köttgrytan. Eller överblivet mousserande i tomatsåsen. Ojojoj!6. Nötter och choklad men det är ju en självklarhet. Hasselnötter i mörk choklad, valnötter och chokladbitar i bananbrödet höjer hela upplevelsen. Salta mandlar och choklad i granola. 7. Rosta kokos i stekpannan. Se upp så det inte bränns. Låt svalna och servera med en riktigt bra vaniljglass. NJUT!8. Ha alltid sardeller eller anjovis hemma för att kunna dra ner i närmaste sås. Det smaksätter något enormt! I gräddsåsen till köttbullarna, i tomatsåsen, i pastasåsen och liknande. 9. En skvätt rom i chokladmousse gör det hela hallelujah! Och lite krossat flingsalt. Och igen, några hackade (gärna rostade) hasselnötter ... mmaaaahhhhhhh glädje! 10. Honung på rostat bröd. Gärna med smör, en nypa salt och någon god kryddig ost. Ljuvligt! Läs även: Världens godaste kladdkaka - recept här!