<p style="text-align: center"><strong>Min kreativa sida har en förmåga</strong> att slå sig fram i skafferiet och resultera i diverse nyheter i<strong> fias receptbok.</strong> Denna bönpajen är lite av<strong> kungen</strong> av mina senaste ihopkok och <strong>rekomenderas starkt</strong> till alla som gillar<strong> kyckling, bönor och paj.</strong></p> <p style="text-align: center"><a href="https://files-aller-blogger-platform.aws.aller.com/uploads/sites/64/2022/05/img_3187-1.jpg" rel="lightbox"><strong> </strong></a></p> <p style="text-align: center"><em>Blanda ihop en pajdeg av smör, kvarg, grahamsmjöl, vatten & vetemjöl. Förgrädda i tio minuter på hundrasjuttiofem grader. Stek hackad kyckling som du kryddar med chilli, vitlök, salt & peppar. Blanda tre ägg med creme fraiche, hackad lök och kryddor. Lägg i kycklingen i pajskalet, fyll på med broccoli, kidneybönor, kikärtor och äggsåsen. Toppa med smulad fetaost och ett sista lager kryddor. Grädda på tvåhundra grader tills pajen är fast i mitten.</em></p>