Från första stund har Thaimat varit något av det godaste jag vet. När jag besökt asiatiska länder har varje måltid vart en lyckostund och utan att vara tråkig har det blivit rutin att prova världens olika vraianter på "chicken cashew" som är något av en favorit. För ett par veckor sedan slog jag och syrran knut på oss själva av stolthet när vi utan att ha planerat det, slängde ihop den godaste thai-middagen hittills. Enjoy! Hacka zucchini, paprika och lök i rejäla bitar. Skala och riv massor med ingefära, minst fem cm. Hacka ett kg kyckling i mindre bitar och stek med smör och olja tillsammans med stora mängder ingefära, salt & peppar tills den fått lite färg och blivit nästan genomstekt. Wooka en påse frysta "thai-grönsaker" och i de andra grönsakerna efter ett par minuter tillsammans med extra vattenkastanjer. Grönsakerna ska bara värmas och fortfarande ha tuggmotstånd. Häll över två brukar kokosmjölk med "panengcurry"-kryddor och kycklingen. Låt koka upp tillsammans, blanda ner hackade cashewnötter och pressa riktigt med lime. Servera med ris och citronvatten. .