Du vet när du är sådär riktigt djupt hungrig att det nästan ekar i magen? Det är ett sådant där tillfälle där du önskar att du hade allt ätbart du älskar framför dig. Du vill bara äta och det snabbt. Det är sådana tillfällen där det är stor sannolikhet att vi misslyckas i köket. Hungern blir en stress som ger ett ofokuserat hetsande när det kommer till jakten på föda. Det är då lätt att ta till något osunt och snabbt som sedan känns både kortsiktigt och onödigt. Nästa gång du blir sådär djupt hungrig att det nästan ekar i magen ,. Ta en några nötter eller en frukt och laga den här kyckligen. Den är värd sin väntan. "Tomatsmetad mozarellakyckling med grönsakshavre". Hacka 1 lök + 1 paprika i små bitar, fräs i olja i en kastrull, koka upp mathavre med grönsakerna och blanda ner en buljongtärning. Skär tre snitt i hela kycklingfiléer, smörj in dem i kokosolja. Mixa soltorkade tomater med vitlök och basilika till en smet. Lägg smeten i snitten på kycklingen tillsammans med en skiva tunn mozarella. Lägg i en ugnsform, krydda valfritt, täck med ugnsfolie och grädda i ca 25 min. Se upp så kycklingen inte blir torr i mitten och ta av folien efter halva tiden. Blanda runt havren och tillsätt lite mer olivolja, salt och peppar. Blanda ner solroskärnor, sallad och hackade grönsaker i havren. Servera!