Att vara i sitt eget sällskap kan vara mer än trevligt. Som i helgen då Kim var på AW och jag plockade ihop en sallad med getost, lindade in mig i en filt och kröp upp i en solstol på balkongen. Solen var på väg mot en söt solnedgång, det syntes luftballonger i horisonten och det kändes nästan som sommar. Maten följdes upp av favoriten 90% choklad och jag fick semesterfeeling. Hallelujah! Vill du ha en lättgjord, sötsalt och enastående god grönsakstallrik till lunch eller middag som dessutom är vegetarisk? Getostsallad: Skiva och skölj valfria frukter och grönsaker. fyll upp en tallrik och strö över fetaost, frön, färsk basilika, honung, örtsalt och svartpeppar. Toppa med en rejäl bit rumsvarm eller snabbstekt getost. Jag använde färska jordgubbar, paprika, bladspenat, tomater, melon, osvavlade aprikoser, hackade mandlar, pumpakärnor, basilika, gurka, grapefrukt och olivolja.