Avokadotoast, har ni provat det än? Jag upptäckte det för någon månad sedan och kan inte få nog. Det är egentligen briljant på många sätt. Det går att variera i mängder, är i grunden vegetariskt och med ett kvalitativt, gott och kanske hembakat bröd blir det både mättande och hälsosamt. Den här gången tog vi det till nästa nivå genom att addera tunt skivad halloumi och grilla smörgåsarna i våffeljärnet. Det blev så orimligt gott! 1 avokadotoast Du behöver: 2 skivor valfritt bröd. Vi körde ett bröd från syrrans jobb och ett som vi bakat här. 2-3 tunna skivor halloumi Chiliflakes 1 avokado Örtsalt Smör och ev. några droppar olivolja Gör såhär: Bred smör på brödet. Mosa avokadon, strö över chiliflakes och en nypa salt. Lägg på halloumin och lägg på den andra brödskivan. Droppa över lite olivolja. Lägg i det varma våffeljärnet och grädda tills osten smält och ytan blivit krispig. Servera direkt!