Ni som följer mig på Instagram vet att jag är fullkomligt kär i halloumi. Den senaste veckan har det nästan vart något med den salta osten i varje lunchtallrik vilket får smaklökarna att jubla. Här är halloumi på tre sätt: ,. Färska hallon, jordgubbar, kiwi, gurka, honungsmelon, bladspenat, gul paprika, sesamfrön, solroskärnor och olivolja på en botten av mandlar och valnötter. ,. Rädisor, melon, körsbärstomater, kokoschips, kokosolja, sesampanerad halloumi, mandlar, gurka och knäckebröd med mosad avokado. ,. Tortilla-pizza: Mixa soltorkade tomater med vitlök, basilika och peppar. Koka upp och bred ut på tortillabröd. Toppa med t.ex ananas, halloumi/chevre/fetaost, tomater, rödlök, svamp, salami/skinka och oregano. Grädda i 200 grader tills den fått färg och toppa med baldspanet/ruccola.