Det är skillnad på sallad och sallad. Att äta en "sallad" till lunch/middag kan bli både skitbra och katastrof rent energimässigt. Att fylla tallriken med några gröna blad, tomater och morotsslantar gör inte mycket för humöret. Det blir både näringsfattigt, trist och för lite energi för en måltid. Fyll istället på med bra fett, protein och kolhydrater så får du hela kakan av energi, näring och en mättnadsskänsla som räcker länge. För att fylla i salladerna kan du pimpa den med allt från nötter, frön, olivolja, kokosolja, hemlagad pesto, örter, kokosflingor, groddar, kärnor, kryddor, nötsmör, ostar, frukt och grillad kyckling, lax osv i en oändlighet. Så. Ska du äta en "sallad" till lunch/middag - gör det ordentligt och upptäck de spröda, färgglada och helt fantastiskt goda kombinationerna. ,. morotsstavar, röd paprika, kokosflingor, olivolja, avokado, gurka, sojabönor, mandlar, solroskärnor, sockerärtor, bladspenat och klippta dadlar på en bädd av fruktsallad. Toppades med grillad kyckling och hemgjord pesto. ,. färska jordgubbar, ruccola, kokosolja, mandlar och hasselnötter, gräslök, klippta fikon, sesamfrön, avokado, selleri, bladspenat, rivet äpple, svartpeppar, halloumi, paprika och sugar snaps. Deal?