Observera att det här var den första portionen av två och en halv. Hade aldrig blivit mätt på det där lilla. Nej men den här salsan föddes i söndags och ha förföljt mig i tanken sedan dess. Herregud. Om ni gillar allt som är gott så kommer ni att älska den här. Har haft en "grundsalsa" i flera år som jag ofta utgår från och byter ut några detaljer i. Den här gången kom jag att tänka på hur gött det är med rostad majs och att det borde kanske gå att ha i salsan, om vi säger såhär det GICK BRA. Överlag så vill jag verkligen rekommendera att ni provar att rosta majs om ni inte provat det. Jag brukar hälla en burk eller två på en plåt med olivolja och röra runt med flingsalt och chiliflakes. Rosta i ugnen tills det blir gyllenbrunt på ca. 180 grader. Men tillbaka till salsan. Har inget recept utan höftar och smakar mig fram så gör det du med. Du kan lägga till och ta bort ingredienser som du önskar. koriander (brukar gå åt två krukor) coctailtomater mango (fryst som tinas fungerar fint) avokado salladslök lime (mycket!) en nypa socker en skvätt balsamvinäger olivolja rostad majs (se hur du gör den i texten ovan) Hacka och blanda ihop. Servera och njut! Läs även: » Receptet på världens godaste kladdkaka!