Hej och halloj och tack för engagemanget i frågan om vi ska köra "det här har jag ätit sedan sist oftare" - let´s do it! Om det blir varje eller varannan vecka vågar jag inte lova men absolut tätare intervaller. Vi inleder med en liten pizza som serverades på en tre rätters lunch som Nespresso hostade på Villa Dagmar. Otrolig mat! Det här var en otrolig baba ganush - betoning på otrolig. Älskar russinen som piggade upp. Menyn i helhet och ljuvlig avslutning med rabarber. Tackar smackar! Klipp till en onsdagsfrukost på kontoret. Det är sådant lyx att det serveras varje onsdag som ligger högt upp på min priolista : - ) Chevrésallad på Nyborgatan 38, så jädra gött och så inte mättande. Då var det alkoholfri gin i drinkarna. Uppskattar att det fullständigt ramlar in nya alkoholfria alternativ nu för tiden. Mycket bra! Jag och Sjödén körde absolut shots på den alkoholfria ginen pga rimligt. Frukost i Malmö med allt som är gött! Jag och Eddan käkade rester till middag. Tareqs kyckling med currysås och min köttfärssås. Återkommande på kontoret: Stödbanan och kaffe En av alla macka-frukostar. Har nu hittat tillbaka till gröten och den är godare än någonsin, kanske för att jag bytt jordnötssmöret mot honung. Omväxling förnöjer osv. Lunchbaguette från Fabrique på tåget. Fylld med lax och något gojs. Vi lagade fishtacos och friterade torsk i panko vilket blev bisarrt gott! Salladslök, koriander, groddar, grönsaker, avokado, mango och diverse såser. Pang. Snabblunch hemma: Äggröra med avokado, grönsaker, basilika, chiliflakes och hårt bröd med ost on the side. Lunch på Ted igen! Bakade aubergine med något tomatsås, fetaost och russin. Uppskattar verkligen russin i mat men kan tänka mig att det är en vattendelare? Säger ni ja eller nej till russin i mat? Frukt i mat? Något av det bästa jag vet till mellanmål: Majskakor med jordnötssmör, flingsalt och banan med en kopp kaffe. Mmmmmmmmm < 3 En skål proppad med färsk pasta som stekts på hög värme i olja, smör och salt innan den kokade snabbt sedan på med grönsaker, sallad, parmesan, olivolja och halloumi. En ny vegansk rätt på Holy Greens: Thahiniblom. Den här var riktigt god, tips! Halkade in på Joe and juice för en timmes jobb mellan möten så det blev en banankaka och havrecappuccino. Avslutningsvis en vacker syn på allt som är gött. Den här från Magnus Johanssons bageri där det blev det godaste de här: Frölle!Vilken är er favorit? Tryck på gilla om ni vill ha fler likande inlägg. All input från er uppskattas något enormt ska ni veta < 3 Läs även: Det här har jag ätit sedan sist: April/maj