Är det en bra idé att skriva det här inlägget när jag är hungrig? Blir antagligen extra mycket beskrivande ord inklusive dregel i texterna. Mmmm. Vi inleder med en nyvaken frukost i glitterbralla. Pressfrukost hos Lexington där det bjöds på god fralla, någon fruktsallad med krämig kokosyoghurt och overnight oats. En frukost från när mormor var hos oss och hjälpte till med vabb när Edith hade vattkoppor. Hon skämde bort oss med lyxfrukost från bageriet :))) Mmmm. Sushi på Tezukuri - gå dit om ni vill äta fantastisk sushi och beställ "Hot tuna roll". Den är otrolig! Pressfrukost för Thule där Markiz bjöd på frukost. Shakshuka med något ägg som var det krämigaste jag ätit och krämig yoghurt med någon granola, honung och granatäpple. Shakshuka till frukost var nytt för mig - och så gott. Har tydligen bara ätit frukostar sedan sist, hehe. En grön smoothie med fryst mango, havredryck, spenat, citron, banan, fryst papaya och fryst avokado. Rostat bröd och banankaka. Recept: Världens godaste banankaka Min lunch en dag. Någon på instagram trodde att det var chokladglass "men blev lite fundersam när jag såg potatisen" hehehe och Elin kallade det för hundmat. Det var i vart fall "Viltlax" dvs ugnsbakad lax med grädde, lingon, kantarellfond och timjan. Jag och Elin tog en fika mellan möten: Kaffe och äggmacka. En klassiker som jag aldrig tröttnar på. Det är något med det som är så förbannat gott. Extra plus var att frallan innehöll nötter och russin så det blev både sött, salt och knaprigt. Ja tack! Soppa på Gretas. Det är sällan jag inte gillar mat men den här var inte god alls. Mer soppa. Den här gången tomatsoppa med avokaomackor. Recept på tomatsoppan finns här! Liknande recept på brödet: Glutenfri limpa Rester till middag vilket den här gången blev äggröra och överbliven tomatpasta. Inte det roligaste vi ätit men försöker att slänga så lite mat som möjligt så det blev till att äta upp den trötta pastan som legat lite för länge i en låda. Det slank ner. Hotellfrukost efter att jag gästade Båtmässans scen för att prata om mina träningsresor på segelbåt. Groddar, pannkakor, keso och nutella. Gott på olika sätt så att säga. Fick ett bud till kontoret med GBs glassnyheter. Högg direkt in på en Magum som fick klart godkänt. Jobbade på lokal och fyllde på energi med en fröbulle (som är något av det sjukaste jag ätit, alltså så väldigt god), en grön smoothie och havrecappuccino. Ni hittar den där fröbullen på Magnus Johanssons bageri. En till frukost från vabben när mamma var hos oss. Rostat rågbröd med creme cheese, avokado, flingsalt och chiliflakes - en kombination som knappt går att tröttna på. Men hjälp. Den där blicken säger "hangry please låt mig äta". Högg in på en bowl med tonfisk på A bowl nära Mariatorget. Slog på stort och bjöd på min favoriträtt rödbetssallad med chevré, valnötter och honung. Åt den första gången för snart tio år sedan när min brukare som jag jobbade som personlig assistent åt introducerade den för mig. Sedan dess är den är stadig favorit. Åt en pizza med de smakerna senast i fredags och det gör sig lika bra på på pizzadeg som i en sallad. Ensamlunch på Falafelbaren. Min ständiga go to när jag ska äta lunch ute och nära kontoret. Haha. En av mina bästa matlådor någonsin. Ugnsbakad sötpotatis med lax och creme fraiche på burk. Lördagslunch i form av äggröra, smootihie och hårt bröd. Avslutningsvis, en tagliatelle med riven parmesan, rostade hasselnötter, citron och färsk persilja. Det var det hela. Tack för att ni orkade ta er hela vägen hit <3 Nu ska jag jobba det sista på min Hälsoweekend här på Lanna Lodge. Gav deltagarna en överraskning i form av en tyst förmiddag så från att de vaknade till klockan 10 så är vi tysta. Ser fram emot att höra hur de upplevde det. Jag ska instruera ett träningspass klockan 10 och göra en föreläsning innan jag tar tåget hem för att hämta Edith. Ser fram emot allt detta. Kram på er!