Hej måndag! Ny vecka och allt det där. Inlägget med arbetsveckans planering kommer imorgon eftermiddag - först behövde vi ett "det här har jag ätit sedan sist" eller hur!De senaste veckorna har bjudit på flera måltider som varit lyx på riktigt så håll i hatten att detta är lite extra allt. Det godaste som finns - helt unik åsikt, hehe - BÄR på sommaren! Strösslar det över det mesta. Här är rågflingegröt som toppats med honung, ingefära, kanel, sesamfrön, russin, gurkmeja hallon. Rester till middag vilket blev ugnsrostade rotfrukter som slokade i kylen, halloumi och det som fanns. Färgmässigt stark middag på tallriken där. Avokadomacka med - obs att det äts fler än vad som syns på bild. Viktigt att ha med sig när man tittar på folks matbilder att bilden i sig aldrig visar mängden någon ätit. En av lyxluncherna: Den här med Nordic Angels, tre rätters på Matbaren på Grand Hotell. Ännu en lyx, lyx, lyx, gudars. Lunch på Ekstedts för att fira Katarina Ekstedts nya bok Nord som hon skrivit tillsammans med Anna Winberg Sääf. Allt ovan var helt otroligt i smakerna! På sista bilden ser ni desserten som är en sufflé med svamp - så knäpp och delikat kombination! Jag och syrran möttes upp efter att hon hämtat Edith på förskolan och de haft egentid (innan Edith gick till pappa) och vi fortsatte till bryggorna för att dela på sushi och en bowl. Svingött och svinkallt! En otrolig snitt från ett event Frida Fahrman hade tillsammans med Eucerin på TAK. Om ni vill ha ljuvliga sommarkvällar i sommar: Upp på TAK och njut! Den här innehöll någon form av krabba eller liknande om jag minns rätt och var liksom inbakad och frasig * dreglar * Ännu mera gröt! Då var det premiär för snabbnudlar för Edith. Hon godkände så det blev två dagar i rad. Viktigt med snabbnudlar som kontrast för att inte få mathybris : - ) Tareq samarbetar med Leksands fröknäcke vilket innebär att jag ätit ett ANTAL av dessa. Otroliga med en god ost och marmelad. Kvalitetssäkrar så att säga. Dejt med mini på Johanssons. Glassdejt med mini på Magnus Johanssons glass. Den här gången blev det hallonsorbet och en med kaffe, vanilj och choklad. Pistage är fortfarande en oslagbar favorit. Helgens frukost med mormor och morfar. En tur till Magnus Johanssons bageri är obligatoriskt när mormor hälsar på, det är sedan gammalt. Vegetarisk gryta hos Fine Food. Käkar alltid alltid deras vegetariska grytor med ris och blir sällan besviken. Äggröra med parmesan pga helskotta vilken skillnad det blir! Gröt med pistagenötter, honung, jordgubbar, kokosflakes, kanel, gurkmeja och ingefära. Lever vågat och hade fisk i matlåda. Recept på den här kommer! En syrlig potatissallad med stekt torsk och citronsås. Avslutningsvis: Jag och Edith hälsade på Linnéa och Liam i deras nya lya och fick rester i form av spagetti och köttfärssås. Ren kärlek i min värld <3 Vad gillar ni mest? Frågor på detta så att säga? Tack för att ni hängde med hela vägen hit!Läs även: Sätta etikett på träningen