Hej och välkomna till ännu ett "det här har jag ätit sedan sist"! Stark inledning med kokt ägg på fröknäcke på kontoret. Ett snabbt mellanmål som ändå ger något. Någon tipsade om att ha en liten burk med smör i handväskan, gillar ändå ambitionsnivån på den! Tog med Sjödén på en avstämningsrunda och passade på att hiva in en havrecappuccino och ett fröknäcke. Har absolut hittat tillbaka till fröknäckets storhetstid efter en alldeles för lång paus. JÄSIKEN så gött det är!! Fabrique är en del av mitt liv. Klipp till en lunch i USA. Jag hälsade på Tareq några dagar och här högg vi in på en goat curry (otrolig!), chicken wings och något mer i bröd som jag inte minns namnet på. Nej men förlåt den här bilden? Så osexigt kan det också se ut på kontoret när det är soppa i termos till lunch. Sötpotatissoppa på Ediths begäran. En lyxig frukost på kontoret. Det är en oerhörd lyx att få njuta av det här en gång i veckan. En sallad staterna. Mycket god men väldigt lite innehåll så smaklökarna var glada men mättnaden tveksam. Hemmajobbar-lunch med macka och stekt potatis och äggröra. Lunch på resan. Någon meze som satt som en smäck! Det kanske mest amerikanska man kan äta: Industriägg med bacon och någon flytande ost på en bagel < 3 En av de bästa middagarna vi åt i USA. Risotto och bläckfisk. Vi beställer alltid in olika rätter att dela på och äter från varandras tallrikar vilket betyder att vi ännu inte ätit en varsin maträtt tillsammans. Tillbaka på Fabrique för en sopplunch! Jamen avslutningsvis en gröt som utgör 95% av mina frukostar just nu. Ni kan den vid det här laget? Havregrynsgröt med chiafrön som toppas med gurkmeja, kanel, ingefära, honung, rivet päron, valnötter och havredryck. Någon favorit?Läs även: Hej från nu! Klockan 17.16!