God morgon och välkomna till ett nytt "det här har jag ätit sedan sist"! Vi inleder med en rejäl helgfrukost bestående av scones, pannkakor, rödbetsjuice, surdegsbröd och äggröra. Mängder med gött! Har jag tjatat tillräckligt om hur mycket dille jag har på stekt spetskål? HUR har jag missat det i 34 år? Det är som när jag upptäckte honung på rostat bröd i somras. Fint ändå att det finns mängder med mat kvar att upptäcka i livet! Apropå honung på macka, här är det igen. Älskar att käka rostat bröd stående vid skärbrädan. Tareq lagade en av sina otroliga pastarätter där han "bara slänger ihop det som finns hemma" och det är den godaste jag ätit varje gång. En efterlängtad frukost hos Mildh PR med overnight oats, frallor, chiapudding. Fredagsmys hos moster Linnéa och Liam. Edith hängde kvar ett par timmar medan jag och Tareq åkte in och lyssnade på Tingsek som spelade på Kulturhuset. Kocken är igång och lagar lördagsmiddag till Linnéa och Liam. Kyckling fylld med färska örter och soltorkade tomater, någon syrlig sås och rostad blomkål. Krossad potatis som rostat i ugnen. Dreglar absolut! Fick lära mig att det är viktigt att låta den kokta potatisen svalna innan man tar steget in i ugnen för att få rätt krisp. Efterrätten var Tareqs version av min kladdkaka som kommer i hans nya kokbok. Vill absolut uppmuntra er till att göra min kladdkaka (recept här!) och sedan göra hans eftersom han påstår att hans recept slår mitt?? Låt oss inte glömma att mitt är grunden till hans så det borde betyda att jag vinner oavsett? : - ) Fler scones! Frukosten på mitt lanseringsevent för mina kalendrar. Orange smoothie var min favorit. Otrolig dessert på After Darks Show på Michael Bindefeldts årliga julfest! Det var allt för den här gången. Någon favorit?