Hej och välkommen till ett sprillans nytt "det här har jag ätit sedan sist"! Vi inleder med en hotellfrukost i Göteborg som var kanon. Vi var där för att föreläsa och medverka på en workshop i ett av Tareqs företag. Jag lagade en av mina favoriter som även är familjens favorit: Högrevsgryta! Googla bara högrevsgryta med sambal och syrad grädde så får ni upp receptet. Så enkelt och svingott! En middag á Tareq! Ett litet stopp efter fotbollen och innan simskolan krävde påfyllning. Ett stekt ägg till henne, något random beställning ändå och chiapudding till mamman. Då var det spetskål igen! Ja, jag är besatt <3 Hasselnötsglass på Magnus Johanssons. Löp och köp! Någon slags bowl på möte. Gott men man blev absolut inte mätt. Otrolig fisk på restaurang Göteborg. 4+! En till otrolig fisk! Den här blir nog 5+ till och med. Middag på Gurras i Göteborg: TIPS! Be dem ta in lite av allt och låta kocken bestämma. Otroligt gott! Mer hotellfrukost! Vad väljer ni alltid och aldrig på hotellfrukost? Jag väljer alltid någon form av ägg men helst inte äggröra eftersom den sällan är god och aldrig typ sill och röror pga för tidigt på morgonen för sådant. Klassisk barnmat, det godaste som finns. Popcorn till fredagsmyset. Njuter av att hon är så stor att hon vill se program som Bäst i test, Masked Singer, Lets dance och inte längre bara klassiska barnprogram. MYSET! Omelett in the making. Han lagade någon slags kycklingkebab med inspiration från mellanöstern. Herregud sy gytt! Finfrukost på event med obligatorisk (god!) acaibowl. Det är ALLTID acaibowl på event, som att den blivit influencers nationalrätt : - ) Helgfrukost! Igen! Klassiskt fotbollssnacks. Plockade fram det som fanns och gjorde någon form av lunch med omelett och grejer. Min go to lunch när det ska gå snabbt är alltid ägg. En till helgfrukost med premiär för våra nya koppar. Jag gjorde någon slags pasta som var betydligt festligare i tanken än den blev på tallriken men skam den som ger sig. Kom ihåg 500g grönt om dagen och allt det där. Lunch från Kale & Crave. Den här gången blev det Farm trots att jag kände för LA, typiskt. Sade fel när jag skulle beställa pga tänkte behövde något mer rejält. Toast till middag. Med halloumi, prästost, chiliflakes och avokado. Frukost hos gulliga Annie på Mildh Press. Det var det hele för den här gången. Någon favorit? Läs även: Allt är stilla