Hej torsdag och välkommen till ett nytt "det här har jag ätit sedan sist"! I skrivande stund pågår någon slags TV-spels-eftermiddag här hemma. Jag har bidragit med det jag kan men blir tokig på att mina fingrar inte synkar med kontrollen och de kommandon jag vill göra när de farliga bossarna kommer och bankar på en. Det övas! Men nu till det viktiga. Vi inleder med gårdagens hotellfrukost på Knista Herregård där vi spenderade en natt. 5 plus för den med hembakat bröd, perfekt löskokta ägg och hemkokta marmelader. Även middagen på Knista var fantastisk. Ta fisken! Ännu en frukost fast här hemma. Inser att vi behöver fler tallrikar så en utflykt till loppis känns rimlig. Det var mackor med marmelad, ost och gurka. Äggröra, kaffe och mango. Edith önskade spaghetti och köttfärssås så det blev det. Parmesan på tack! Kvällsfika när ingen ork fanns till att laga middag. Äggröra, mackor och te. Någon slags fiskgryta i Saltsjöbaden. Grannen tog med oss på båtuflykt så vi fick se våra nya trakter från vattnet (Vi bor alltså inte i Saltsjöbaden utan stannade där för lunch). Dejtkväll! Han lagade bea enligt mitt önskemål och gjorde diverse gött till. Plus gott vin, jag lär mig! Min standardlunch när jag är själv hemma: Spetskål, ägg och potatis. Oh, den här!!! Postade precis den på instagram om ni vill ha recept. Vit kladdkaka med vinbär och rostade hasselnötter. Frukost igen! Den här gången bara till mig. Äggröra, avokado, körsbär och majskakor med ost och gurka. Ännu en version dagen efter. Kvällsmat: Havregryngsgröt med nötter, havredryck och sylt med utsikt. Vi spenderade några dagar i Italien! Parma närmare bestämt. Här fick vi in olika rätter från menyn i miniversion. Otrolig glass såklart! Tomater direkt från tomatfälten. En upplevelse jag är tacksam för! Ännu mer pasta. Åt så mycket pasta, parmesan och parmaskinka dessa dagar. En av frukostarna på hotellet. Edith blev överlycklig när hon upptäckte nutella i "ketchup-pump" och varm choklad så hon kunde dricka något ur samma kopp som vi drack kaffe. Kände sig stor <3 En glass om dagen. Pistage och hasselnöt till mig, stracciatella och körsbär till honom och choklad och vanilj till Edith. Hemma hos våra vildhallon igen! Dagens fika: Kanelbullar, mandelcroissant, kaffe och en morot. Dagens lunch i form av kycklingcurry för tredje dagen. Den är alltid bäst dag tre när den fått moja sig ordentligt. Avslutningsvis den godaste pinnglassen. Finns väl ingen bättre? Tack för att ni orkade hela vägen hit!