Hej och välkommen tillbaka! Lovade er fortsättningen på det senaste "det här har jag ätit sedan sist" ganska snart, så varsågoda! Vi startar med favoriten: Gårdagens middagsrester till frukost. Den här gången i form av någon slags sötpotatis-rösti, knaperstekt skinka, ägg, smoothie, te och apelsin. En klasssik böff med ris och sallad. Äckligt är det inte! Ah, en carbonara! Som jag blev serverad efter att jag kom hem från Felicias bokrealese och var hungrig. Han hade redan ätit men ställde sig ändå och fixade den här till mig. Något av det lyxigaste som finns <3 Hårt bröd med tomat och nu ska vi seeee, det var inte makrill och inte sardiner, kan det ha varit sardeller? Gött pålägg var det oavsett och ett par sådana blev bra mellis. Här är den igen, röstin med sötpotatis med tahninisås, knaprigt bacon och grönsaker som nästan smakade kebabtallrik på ett bra sätt : - ) TIPS! Godaste indiska maten som vi återkommer till igen och igen: Namaskaar i sjöstan. Fika med Edith innan fotbollsträningen. Fralla, te, chokladboll och någon snickerskaka. Lamm som vi köpte direkt från uppfödaren i höstas med rostad potatis, ugnsrostad spetskål och någon sås med tahnini, tomat, gurka, citron. Klipp till Malmö. Om ni ska äta där så är några obligatoriska ställen saluhallen, Ruths och vinbaren på hörnet nedanför Ruths som jag alltid glömmer namnet på. Här ovan är raamen i saluhallen. Frukost hos mina svärföräldrar: Foul, falafel, oliver, aubergine. Så oerhört gött! Klipp till en kväll på Kockeriet. Såklart också obligatoriskt om ni ska käka i Malmö! Inledningen presenterades såhär. Aaaah. Utan att vara partisk så är det en helt otrolig nivå på maten!! Helt fantastiskt. Vill man ha någon helt opartisk kan man läsa den här recensionen. Prick så är det <3 Mer från Kockeriet. Som sagt, en upplevelse på alla sätt! Geni-dessert! En till ljuvlig frukost av Magida: Foul, vinbladsdolmar, grönsaker och fylld zucchini. Frukost hemma igen: Rostat bröd, stekt potatis, ägg, smoothie och päron. En av mina absoluta favoriter: Lachme Sabine. Har du ännu inte testat? Recept här! Pastarester som jag knappt minns vad de bestod av men gött! Mer pasta. Den här gången med mycket olivolja, vitlök, persilja och grönkål. Här är Lachme Sabnie när det är nylagat. Så oerhört gött och enkelt att lägga ihop. Mmmmm, det var allt för den här gången. Nu den obligatoriska frågan: Någon favorit?Läs även: Före-& efterbilder köpmannadisken i köket