Ahhhh, hej och välkommen till ett sprillans nytt "det här har jag ätit sedan sist"! Det är inte mer att göra än att starta med det godaste: Crêperie-båten stannade till i vår lilla hamn så det var bara att pallra sig dit och njuta av kvällen! Tog Edith i handen och köade en stund innan det var dags att välja och vraka av menyn. Det blev en crepe med någon otrolig chokladsås och mandelspån. 5 av 5+ på denna upplevelse! Samma par som har den här båten har även en pizzabåt så de brukar dyka upp och lägga till i vårt område några gånger per sommar. Så oerhört drömmigt! Tips om du ska vara i skärgården i sommar: Sök på "flytande deg" så hittar du mer infomation. Klipp till en lunch som bestod av den godaste sushin jag vet! Spicy tuna hos IMA i sjöstan. Tips, tips, TIPS! Jamen en dag när vi båda jobbade hemifrån hade jag tagit en lunchpromenad och blev uppringd av kapet jag bor med "är du hungrig? Är du långt borta för det är mat om några minuter". Ehhh, ja tack! Så blev det serverat en liten lövbiff med bea (ägg och mjölkfri dessutom, visste inte att det gick att göra) och ugnsrostad potatis bara sådär. Tack! En frukost i solen bestående av chiapudding med hallonsylt, svart te och hårt bröd med rökt skinka, breoliv, ost, basilika och chiliflakes. En till frukost med gänget: Havregrynsgröt, nektariner, löskokta ägg, jordgubbsjuice och koffeinfritt kaffe. Var så sugen på klassikern och drömmen slog in. Pressgurka, lingonsylt, köttbullar, gräddsås och potatis. Fick en liten craving på hårt bröd med breoliv, rökt skinka och tomat så det har intagits om man säger så. Ellinor Löfgren bjöd in till eventlunch hemma och det serverades somriga rätter med plock, sallader och små crustader + rabarberdrink. Iskall must har intagits! Middag bestående av ugnsbakad lax, broccoli, sallad med balsamvinäger och olivolja, färskpotatis och pressad citron. Så som våra frukostar ser ut mest nu för tiden: Äggröra, gröt, frukttallrik och te. En till klassiker har dammats av när kylen behövde rensas på rester: Pyttipanna på överbliven korv och potatis. Så oerhört gött med den stekta löken! Vi drog och badade när temperaturen visade närmare 30 grader och intog vattenmelon, jordgubbar och rotfruktschips. Fröknäcke, äggröra, ananas och jordgubbar. Mycket gött! Food art by Edith eller något i den stilen. Det var med precision som körven ställde sig högst upp. Innan det ställdes till med food art var det middag! Den här gången med färskpotatis, marulk och en salsa bestående av ananas, tomat, koriander, lime, gurka, balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Tips till nästa grillkväll! Bara att hacka, röra ihop och smaka av. Ännu en middag ute. Den här gången med falukorv och makaroner. Det slog mig att vi nästan aldrig äter det och suget inföll sig så plötsligt åt vi det så många gånger att Edith sa men nu kan det väl räcka med korv mamma. Lunch med Elin på Holy Greens. Beställde favoriten "noodle bowl" med extra kött. Riktigt bra! Ännu en frukost! Den här gången bestående av mango, äggröra, te, smoothie på blandade bär, morot och fröknäcke. Mellanmål innan ridskolan bestående av blåbär, fröknäcke, nektarin, morot och en smoothie med banan, frysta blandade bär, ingefära, havredryck, citron och hampaprotein. Blev serverad en fruktalllrik som var! Vattenmelon, blåbär, banan och nektarin <3 Som sagt, mer makaroner och korv! Alltid med sötstark senap, bostongurka och ketchup. Nudlar till lunch en helg. Med en grönsaksskål och extra chili i mina nudlar. Långkok på högrev med ris. Köttsfärssås och pasta. Avslutningsvis stekt potatis, äggröra, avokado, basilika, tomat, banan och nektarin. Visste att jag ätit många nektariner men sommaren gör tydligen att jag blir besatt : - ) Tusen tack för att du orkade läsa hela vägen hit! Någon favorit av det du sett?Läs även: Är det dags att sluta vobba?