Okej håll i er! Här kommer ett långt inlägg med "det här har jag ätit sedan sist". Testade att göra en variant i rörligt till instagram också, kika här om ni vill se den. Först ut är den otroliga pizzan från 800 grader ovan. Är det stans bästa pizza? Troligtvis! Har ni inte testat så gör det asap. En frukostbräda med diverse mackor är alltid välkommet. Tareq har utnämnt mina mackor till de bästa någonsin - ska be om ett diplom! - så fortsätter servera honom mackor i tid och otid. Lyxfrukost på Riche med min projektledare Sjödén var en bra idé. Andra gången någonsin jag satte min fot där. Det var en kväll i mars. Vi var på väg att köpa hämtmat när Tareq sa de bevingade orden "eller ska jag laga något istället?" ... ?! Som om jag någonsin skulle välja någon annan mat än hans, kör hem! Att han lagar mat till oss är sådan lyx att jag blir alldeles matt. Den här gången blev det ugnsrostad potatis med parmesan och smör, schampi i någon smakrik gugga (förlåt minns inte detaljerna) och något arabiskt och italienskt. Närbild på mästerverket. Kyckling till höger och smaker av koriander, vitlök, lime och persilja till vänster. Snabb äggröra till lunch. Plus knäckemackor med ost och smör. Syrran och Liam lagade middag till mig och Edith på min födelsedag. Sådan lyx att få komma dit och bli serverad hemgjord pasta och pavlova till dessert. Älskar dem! Bukfylla efter en lång dag: Pasta och falukorv med bostongurka och senap ... mmmmm. Det här var det första jag valde att äta när jag kom hem efter nästan ett år i USA + filmjölk, flingor och russin som efterrätt. Tareq lagade middag och bakade en budapesttårta för att jag fyllt år. Arabiskt och otrolig budapest som var godast dag tre - sedan var den slut. Vi var på middag och fick den saftigaste kakan jag ätit. Med rabarber och lättvispad grädde. Åt lamm för första gången i livet! Lunch med min kompis Stefan som var försiktigt skeptisk till kombinationen soppa och pizza. Potatis på pizza är för övrigt en av mina absoluta favoriter. Rekommenderar! Slängde ihop en pizza av det som fanns hemma. En knäpp kompo som blev helt okej med sötpotatis, halloumi, parmesan, svartpeppar och olivolja. Det har fikats på bryggorna med 15 grader i luften och mammas småkakor. Obligatoriskt stopp när mina föräldrar hälsar på: Magnus Johanssons glass. Obligatorisk smak att välja: Pistage, den är sinnessjuk. Kom ihåg mellanmålet kompisar! En banan eller gärna mer. Frukost med Edith. Gjorde en rostad macka med creme cheese, svartpeppar, chiliflakes, tomater, avokado, olivolja, flingsalt och basilika. Köpte med lunch till mig och min förläggare Cilla på Urban Deli. Ännu en spicy tuna fast i bowl. En stödmacka på eftermiddagen < 3 Bästa sushin i sjöstan: IMA. På bilden syns spicy tuna, bläckfisksallad och gyoza. Vi käkade på Astoria, delade på fyra rätter och var minst sagt mätta när vi lämnade. Gina med flingsalt, mörk choklad, hasselnötter, muscovadosocker och rivet citronskal. Lunch med Femina och Aller Media på Asian Post Office. Lunch på restaurang TED. Dagens rätt i form av fiskpotatis och oliver. Frukost på Urban Deli. Äggmacka, yoghurt, kaffe och juice. Första lunchen på ballen! Behöver dock vårstäda och snygga till den, men kul att premiären är gjord. Äggröra, stekt potatis som blev över från dagen innan och sallad. Mackorna igen! Gårdagens frukost med bröd och croissanter från St Jacobs, Rescued äpple och ingefära, äggröra och avokado.Tack för att ni hängde med hela vägen ner hit! Vilken mat lockar er mest? Läs även: