Jamen då var det dags igen! Välkomna till "det här har jag ätit sedan sist"! I och med att köket renoverats så har det blivit många snabba lösningar och lite matlagning. Vi inleder med stekta ägg och avokadomackor med keso. GÖTT var det! Smoothie med vaniljkvarg, frysta röda bär, banan, lime, havredryck och ingefära. Lunch på A bowl. Hela kroppen skrek efter kyckling så det blev till att beställa in. Otrolig var den! Den där hängda yoghurten ÄR. Hämtade lunch från Bröd & Salts salladsbar. Lax, avokado, fetaost, grönsaker, någon dressing, svart ris, rotfrukter osv. Jag som överlag inte är förtjust i "mat i bröd" blev ändå positivt överraskad över den här halloumiburgaren som vi tog som stödmacka på väg till lekparken en lördag. Helgfrukosten <3 Chokladen som fick mig att tycka om saltlakrits! Tips! Spaghetti med tomatsås och parmesan. Tips är att ha i något syrligt och nypa socker och såklart gärna koka länge. Ännu en helgfrukost. Absolut något av det bästa vi vet. Speciellt när vi går till bageriet och köper croissanter. Lunch hos Skandia. Otroligt god pasta i deras egna restaurang. Äggröra med smör och en kaka som syrran bakat. Något chokladigt med kola och flingsalt. Ni hör ju! Mellanmål innan träningspass. Jordnötssmör med banan och flingsalt ... ihop med kaffe. Delikat! En gryta med curry och kikärtor som Karoline Petterson postade på sin instagram. Rekommenderas! Syrran stöttade mig i målandet genom att komma förbi med fika. Så många gånger hon gjort det senaste åren, hehe. Petrus croissanter är lika otroliga som Magnus Johanssons, men ändå helt olika. De från Petrus har mer karaktär och är mustigare, medan Johanssons är lena och runda i smaken. Kan omöjligt välja en favorit. I början av köksrenoveringen. Frukost på golvet när alla köksgrejer var över hela lägenheten. En till sallad från Bröd & Salt, utan någon egentlig sallad får man väl säga. Frukost till middag. Äggröra är en av mina bästa snabba lösningar när det kommer till snabbmat. En annan favorit i kategori snabbmat: Färsk pasta som tar 3 minuter att koka. Kanon att alltid ha hemma i kylen. Har vi gjort annat än att äta helgfrukost kan man undra. Den här gången med scones som den yngsta av oss absolut ratade till förmån för polarbröd. En bytta thaimat i soffan. SOM jag ska laga mat i nya köket sen!! Min bästsis Stefan hälsade på förra helgen. När vi stod i kön till bageriet på lördagen insåg vi att det vore onödigt att köpa croissanter och gå hem för att äta frukost när det var så fint väder. Så vi köpte med oss allt och parkerade oss på bryggorna. Råkade glömma att informera om kaviar på äggmackan, men han överlevde : ) Vi hade en otrolig mathelg. Han lagade torskfilé till midnatt på fredagen, vi käkade löjrom och chips under tiden, någon dessert med saltlakrits-glass och hallonsås och efter en långpromenad på lördagen stannade vi vid Johanssons glassbar. Vildhallon - oerhört smakrik. Choklad - otrolig!!! Choklad med hasselnötter - Otrolig! Pistage - Den sjukaste någonsin! Avslutningsvis en frukost. Det ovan är absolut min standardfrukost nu för tiden. När jag ser bilderna så ser jag fram emot att köket ska bli klart så mitt hem kan bli fritt från stök och att få njuta av köket som blir så oerhört fint. Snart, snart snart.